Restaurantımız da bölgemizin Coğrafi İşaretli yöresel lezzeti  Akçaabat Köftesi, Et sote (Saç Kavurma), Tavuk kanat, Et - tavuk pirzola ve siparişe göre özel yemek çeşitleri hazırlanabilmektedir.  (Tandır, Kaburga, Tas Kebabı, Et ve Tavuk Güveç vb..)
     1930 lu yıllarda Akçaabatlı lokantacılar tarafından yapılmıştır. Malzeme olarak kıyma haline getirilen öküz ve dana etleriylere bunlara ilave edilen ekmek ve sarmısak kullanılmıştır. Özenle yoğrulan bu karışım, belirli büyüklüklerde oval hale getirilip, ızgaralı ocaklarda pişirilmiş ve insanların damak zevkine sunulmuştur. Öncelikle bölgeye tanıtımı yapılan Akçaabat köftesi o günden bu güne tüm dünyaya tanıtılmıştır.